Olemme erilainen

Hopper syntyi huomiosta, että alamme paras osaaminen ei löydy enää isoista toimistoista, vaan ihmisistä ja pienistä erikoistuneista yrityksistä. Heitä yhdistää intohimo, kokemus, osaaminen ja sitoutuneisuus.

Tuomalla parhaat osaajat yhteen, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeet ja teknologiat osaavat tiimin. Sitoutuneen porukan, jonka toimittaa minkä lupaa. Usein hieman enemmänkin.

 

Toimintatapamme

Toimintatapamme

Asiakkaamme voivat keskittyä hankkeiden ohjaamiseen, kasvujohtajamme vastaavat kaikesta muusta. Johdamme projekteja, tiimiemme työtä ja vastaamme aikatauluista, kustannuksista ja työn tuloksista.

Kasvujohtajat työskentelevät useimmiten muutamia päiviä viikossa asiakkaan luona. Toteutustiimien jäsenet työskentelevät omissa toimipisteissään, mutta vierailevat usein asiakkailla esimerkiksi projektipalavereissa.

Asiakastiimit

Asiakastiimit

Tiimimme rakennetaan asiakas- ja ja projektikohtaisesti siten, että niistä löytyy kaikki tarvittava osaaminen. Yksi projekti – yksi tiimi.

Parhaat osaajat

Parhaat osaajat

Kokemuksemme ja laajan verkostomme ansiosta tunnemme markkinoinnin ja teknologian eri osa-alueiden parhaat osaajat ja riippumattomat toimistot.

Mr. Hopper

Hopperin perustaja ja kasvujohtaja, Jani Virtanen (46), vastaa asiakkuuksista, tiimien rakentamisesta ja niiden töistä.

Jani on maamme kokeneimpia digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin tekijöitä.

Ennen Hopperia Jani on perustanut ja myynyt kaksi digitoimistoa sekä toiminut ison mainostoimiston varatoimitusjohtajana.

Lue lisää