Meillä oli kirkas visio ja strategia uudelle liikejuridiikan huipputoimistollemme. Sen brandin ja markkinoinnin tekemiseen tarvittiin huippuosaamista. Janin ja Hopperin valitseminen tehtävään oli helppo, sillä tiesimme heidän osaamisen.

SAMULI PALIN, PARTNER
ASIANAJOTOIMISTO ALEKSANDRA OY

Lähtökohta

Aleksandran perusti loppuvuonna 2016 joukko maamme tunnetuimpia ja kokeneimpia liikejuridiikan osaajia. Perustamisvaiheessa heillä oli näkemys ja strategia millainen on Suomen halutuin ja osaavin juridiikan botique-yritys. Sille tarvittiin brand ja markkinointi.

Tavoitteet

Työllemme asetettiin tavoitteeksi suunnitella Alekdsandralle uskottava ja erottuva brand-identiteetti sekä toteuttaa verkkosivusto ja markkinointimateriaalit.

Ratkaisu

Suunnittelimme brand-strategian ja identiteetin, viestinnälliset kärjet ja sanomat, visuaalisen ilmeen, liikemerkistä ja väreistä lähtien. Sen perusteella suunnittelimme ja toteutimme verkkosivuston ja muut keskeiset markkinoinnin materiaalit.

Jo ensimmäisenä toimintavuotenaan yritys ylsi miljoonavaihtoon ja saavutti aseman maamme yhtenä halutuimpana juridiikan huipputoimistona.

Aleksandra

Asianajotoimisto Aleksandra keskittyy yrityskauppojen, pääomasijoittamisen ja kiinteistötoimialan liikejuridiikkaan. Yhtiön tavoitteena ei ole olla suurin ja kaunein, vaan osaavin ja halutuin.

www.aleksandralaw.fi

Janin ja Hopperin valitseminen oli helppoa, sillä tiesimme heidän osaamisen.

SAMULI PALIN, PARTNER
ASIANAJOTOIMISTO ALEKSANDRA OY