Halusimme erottua toimialallamme ja terävöittää palvelupaustamme. Yhdessä tiiminsä kanssa Jani teki erinomaista, rohkeaa ja erottuvaa työtä brändimme, visuaalinen ilmeemme ja verkkosivumme uudistamisessa.

ERKKI NIKOSKELAINEN, PARTNER
HLP CORPORATE FINANCE

Lähtökohta

HLP Corporate Finance on arvostettu investointipankkipalveluja Pohjoismaissa tarjoava yritys.

Yritys on vakiinnuttanut top-tier paikkansa maamme merkittävimpien yrityskauppojen neuvonantajana ja toteuttajana. Hyvää kehitystä haluttiin jatkaa brändin ja verkkopalveluiden uudistamisella.

Tavoitteet

Tavoitteeksi asetettiin HLP:n tunnettuuden ja haluttavuuden kasvattaminen investointipankkipalveluita etsivien yritysten keskuudessa sekä parhaiden työntekijöiden houkuttelemisessa yritykseen. HLP:n brändi ja ydinviestit tarvitsivat kirkastamista ja verkkosivusto kokonaisvaltaista uudistamista.

Ratkaisu

Kuinka erottua toimialalla, jossa lähes kaikki näyttävät ja kuulostavat samalta?

Kirkastimme ensin brändin ytimen ja positioimme se sitten rohkeasti vastaamaan tavoitetta. Viestin keskeinen ydin on We do more -asenne. Toimeksiannot viedään maaliin kokonaisvaltaisesti alusta loppuun – HLP tekee enemmän, kovemmin, nopeammin.

Visuaalinen ilme tukee itsevarmalla otteella HLP:n brändilupausta. Uusi ilme on särmikäs, rohkea ja erottuva. Ilmeen kärkenä verkkosivut uudistettiin, jonka myötä HLP:n toiminnan ydin tulee selkeästi esiin. Myös muu marcom -aineisto (esitykset, käyntikortit, jne) vietiin uuden ilmeen mukaiseksi.

HLP

HLP Corporate Finance on arvostettu ja riippumaton investointipankkipalveluja Pohjoismaissa tarjoava yritys. Yritys tarjoaa korkeimpien standardien mukaista neuvonantoa ja hankkeiden toteutusvoimaa yritysostoissa ja -myynneissä, rahoitusratkaisuissa, uudelleenjärjestelyissä sekä muuta strategista neuvonantoa.

www.hlpartners.com

Yhdessä tiiminsä kanssa Jani teki erinomaista, rohkeaa ja erottuvaa työtä brändimme ja verkkosivustomme uudistamisessa.

ERKKI NIKOSKELAINEN, PARTNER HLP CORPORATE FINANCE