Etsimme liiketoimintamme kehittämiseen  kumppania, jolla on näkemystä sekä osaamista toteuttaa ja johtaa vaativia hankkeita. Janilla ja Hopperin tiimillä on kokonaisuus loistavasti hallussa.

MARCO TIENHAARA, TOIMITUSJOHTAJA
PISTESARJAT OY

Lähtökohta

Pistesarjat on kasvanut uusien omistajien ohjauksessa pienestä sähköalan tuoteyrityksestä toiminta-alueidensa johtavaksi asiantuntijaksi ja ratkaisutoimittajaksi, jonka liikevaihto oli 10 miljoonaa euroa (2019).

Tavoitteet

Vaikka kasvu on ollut kovaa, tavoitteet on asetettu vieläkin korkeammalle.

Suomessa tavoitellaan digitalisoinnin ja markkinoinnin avulla markkinaosuuden kasvattamista, uusia palvelukonsepteja ja -kanavia sekä asiakaskokemuksen vahvistamista.

Ne ovat myös keskeisiä tekijöitä, joiden avulla yritys kiihdyttää kansainvälistymistään.

Ratkaisu

Yhdessä yhtiön johdon kanssa laadimme kasvu- ja kansainvälistymisstrategian. Siinä keskeisiä tekijöitä olivat fokus, digitalisointi, asiakaskokemus ja markkinointi.

Suunnitelmien mukaisesti olemme terävöittäneet brändiä, uudistaneet verkkosivut, toteuttaneet verkkokaupan ja kehittäneet markkinointia vahvalla digitaalisella kärjellä.

Kansainvälisille markkinoille muotoilimme liiketoimintamallia, tarjoamaa ja toteutimme sille oman brändin ja kauppapaikan. Ensimmäinen uusi markkina avattiin vuoden 2019 alussa.

Pistesarjat

Pistesarjat palvelee sähköalan ammattilaisia sulanpidon, lämmityksen sekä sähkö- ja tietoliikenneratkaisuiden avulla. Yhtiö tunnetaan omista tuotteista, huippuosaamisesta ja asiakaspalvelusta.

www.pistesarjat.fi

Janilla ja tiimillä on kokonaisuus loistavasti hallussa.

MARKO TIENHAARA, TOIMITUSJOHTAJA
PISTESARJAT OY